Termeni și condiții

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului DELICIU MONTAN (deliciumontan.ro).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului DELICIU MONTAN (deliciumontan.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului DELICIU MONTAN (deliciumontan.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si DELICIU MONTAN (deliciumontan.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul DELICIU MONTAN (deliciumontan.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului DELICIU MONTAN (deliciumontan.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email comenzi@deliciumontan.ro.


Operatorii site-ului si definitii
Magazinul online DELICIU MONTAN este administrat si detinut prin intermediul site-ului deliciumontan.ro (denumit in continuare “site”) de catre SC Regioproduct Apuseni SRL cu sediul social in Ghețar, comuna Gârda de Sus , Str. Principala, nr 231A, jud. Alba, cod unic de inregistrare 22030916, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J01/846/2007.
In cuprinsul acestui document urmatorii termeni vor insemna:
– “Vanzator”: SC Regioproduct Apuseni SRL cu sediul social in Ghețar, comuna Gârda de Sus , Str. Principala, nr 231A, jud. Alba, cod unic de inregistrare 22030916, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J01/846/2007;
– “Cumparator”: reprezinta persoana, firma sau alta entitate juridica care acceseaza site-ul si plaseaza o Comanda;
– “Bunuri si Servicii”: orice produs sau serviciu prezentat pe site, inclusiv cele mentionate in Comanda sau privitoare la felul in care acestea urmeaza a fi furnizate Cumparatorului de catre Vanzator;
– “Specificatii”: toate specificatiile si / sau descrierea Bunurilor si Serviciilor, inclusiv felul in care sunt precizate in Comanda;
– “Comanda”: reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Cumparatorului Bunuri si Servicii, iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa efectueze plata acestora;
– “Contract”: reprezinta Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea Contractului nu are loc la plasarea Comenzii sau emiterea confirmarii de primire a acestei Comenzi.
Prin accesarea si utilizarea site-ului sau cumpararea Bunurilor si Serviciilor prezentate pe site va exprimati acceptul fata de dispozitiile prezentului document, precum si a Politicii de Confidentialitate, care face parte integranta din acesta, si va obligati sa il verificati periodic. Va recomandam sa cititi cu atentie aceste documente.

Cum cumpar
Limitari
Procesarea comenzilor pe site-ul deliciumontan.ro se face doar pentru clientii de pe teritoriul Romaniei. Pentru livrari in afara ariei stabilite va rugam trimiteti un email pe adresa comenzi@deliciumontan.ro sau trimiteti-ne un mesaj folosind formularul de contact. Pot plasa comenzi pe deliciumontan.ro toate persoanele care au acceptat termenii si conditiile impuse.
Încheierea contractului
Toate informatiile de pe site-ul deliciumontan.ro au scop informativ, ele nefacand obiectul unui Contract Comercial, pana in momentul lansarii si confirmarii unei comenzi. Dupa plasarea unei comenzi pe site-ul deliciumontan.ro, va fi trimis un email de instiintare referitor la receptia comenzii. Acceptarea comenzii va va fi adusa la cunostinta printr-un email de confirmare a comenzii. Contractul dintre deliciumontan.ro si cumparator devine valabil in momentul expedierii Confirmarii Comenzii si face referire strict la produsele confirmate. Comenzile neconfirmate nu sunt considerate in niciun moment ca avand valoarea unui contract.
Contractul se considera incheiat in momentul in care Cumparatorul primeste de la Vanzator notificarea finala privind expeditia produsului.
Va rugam sa verificati continutul Confirmarii Comenzii si sa notificati eventualele erori descoperite la adresa de email comenzi@deliciumontan.ro.

Obiectul contractului
Toate produsele afisate pe site-ul deliciumontan.ro la sectiunea “SHOP” pot face obiectul unei comenzi, insa numai in limita stocului disponibil.
Este posibil ca unele culori sa prezinte diferente de nuanta intre produsul efectiv si imaginea acestuia regasita pe site. Aceste diferente pot aparea ca urmare a prelucrarii imaginilor.

Preţul
Preturile afisate pe site-ul deliciumontan.ro sunt in lei si nu includ costurile de transport.
Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor postate pe site in orice moment, cu exceptia produselor care fac obiectul unei comenzi confirmate.

Cum platesc
Pentru a achita produsele comandate pe deliciumontan.ro aveti la dispozitie urmatoarele optiuni:

 • Plata numerar/ramburs
  Plata se face in lei, integral, la livrare. În cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. Agentul de curierat este obligat sa ofere clientului o chitanta nefiscala care atesta efectuarea platii.
 • Plata la sediu
  La preluarea produselor de la sediul firmei se achita contravaloarea produselor comandate, suma fiind exact cea care va este confirmata dupa efectuarea comenzii pe site sau telefonic.
 • Plata cu cardul
  Se poate efectua plata online cu cardul bancar, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv MAESTRO, daca au cod VV2/CVC2).
  Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
  In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat lei, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardul dumneavoastra.

Livrare si retur
Livrare
Livrarea se face prin curier numai pe teritoriul Romaniei, in termen de 2-5 zile lucratoare. Produsele marcate cu “Disponibil pentru pre-comanda” au nevoie de un termen mai lung de livrare, acesta fiind specificat ulterior Cumparatorului, dupa plasarea cu succes a comenzii. In cazul unei situatii de forta majora, livrarea poate intarzia.
Va rugam sa indicati adresa la care puteti fi gasit intre orele 09:00-18:00, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se doar in aceasta perioada si intervalul orar.
Atentie!!!
Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de deliciumontan.ro. De asemenea, contractul va fi interpretat si executat cu buna credinta. Orice abuz va conduce la intreruperea oricaror relatii contractuale.
Comenzile sunt procesate si livrate de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Comenzile primite dupa ora 16:00 vor fi procesate si expediate in ziua urmatoare. Comenzile primite vineri, dupa ora 16:00, nu vor fi procesate pana saptamana urmatoare, luni. Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a comenzii.
deliciumontan.ro nu se face responsabil pentru intarzierile neprevazute. Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, Vanzatorul va anunta Cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre Cumparator, comanda va fi anulata.
In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident prin e-mail la comenzi@deliciumontan.ro. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare.
Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, Vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore Cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda.

Livrare prin curier
Costul de livrare prin curier rapid este afisat pe site de-a lungul procesului de comanda.
Curierul se angajeaza sa contacteze Cumparatorul in prealabil, prin telefon / SMS, pentru a-i comunica intervalul orar in care se va incerca livrarea comenzii la adresa.
In cazul in care Cumparatorul nu va fi gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar stabilit, curierul va contacta Cumparatorul pentru a stabili detaliile unei noi livrari. Firma de curierat va avea doar doua incercari de livrare. Daca livrarea nu este realizata, coletul va fi returnat Vanzatorului iar comanda va fi anulata.
Cumparatorul poate plasa din nou comanda respectiva, urmand sa suporte in avans costurile transportului anterior (tur-retur), precum si costurile unei noi livrari, prin metode comunicate direct de reprezentantii Vanzatorului (transfer bancar, O.P. etc).

Retur
Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe site, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Cumparatorul va putea solicita schimbarea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a produsului prin completarea formularului de retur. In cazul solicitarii unui produs care este mai scump, Cumparatorul va achita diferenta de pret. In cazul solicitarii unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata.
In toate cazurile returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre Cumparator.
In cazul in care a fost trimis un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii (greutate diferita, volum diferit etc.), taxele de transport vor fi suportate de Vanzator.
Daca Cumparatorul doreste restituirea sumei achitate pentru unul sau mai multe produse, Vanzatorul va efectua transferul sumelor in contul specificat de Cumparator in formularul de retur numai dupa primirea produsului / produselor de la Cumparator, in termen de 14 zile calendaristice.
Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.
Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Cumparatorul a returnat produsul cumparat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:
– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
– produsul trebuie trimis impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate, produsul sa nu fie purtat, spalat etc.).
In caz contrar, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza returul sau de a percepe o taxa pentru aducerea produselor la stare de vandabilitate.
Cumparatorul are dreptul sa opteze o singura data pentru returnarea sau inlocuirea unui produs. Renuntarea la cumparare in mod repetat va fi considerata abuz iar Vanzatorul are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat in abuz.

Daca sunteti de parere ca oricare din informatiile detinute cu privire la dumneavoastra este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne trimiteti un email in cel mai scurt timp posibil la adresa office@deliciumontan.ro. Vom corecta imediat orice informatie incorecta.
Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul deliciumontan.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.
Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator si achizitionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.
Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate mai sus este interzisa. deliciumontan.ro poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. Prezentul document se completeaza cu dispozitiile prevazute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.
Toate materialele postate pe acest site si site-ul in sine, sunt protejate de drepturi de autor, marci comerciale si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Aceste materiale apartin societatii Regioproduct Apuseni SRL sau filialelor sale, putand fi folosite cu permisiunea proprietarilor lor, numai in scop non-comercial. Termenul de materiale vizeaza: fotografii, imagini, ilustratii, texte, videoclipuri, clipuri audio, desene, logo-uri, marci comerciale si alte materiale continute in acest site, precum si software-ul utilizat in proiectarea si dezvoltarea site-ului. Toate drepturile sunt rezervate, la nivel mondial. Materialele continute in acest site sunt afisate numai pentru scopuri informationale si promotionale.
Acest site este numai pentru uz privat, personal si non-comercial. Descarcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisa numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisa reproducerea (exceptand uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afisarea, stergerea, adaugarea, modificarea, crearea unor lucrari derivate, vinderea sau participarea la vanzarea oricaror materiale din continutul acestui site, al oricarui software aferent. Orice alta utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat cel personal, non-comercial, modificarea, distribuirea sau republicarea, fara acordul prealabil, in scris, din partea deliciumontan.ro, este strict interzisa.